izjava o zasebnosti - Privacy Statement

Izjava o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov

Pravno obvestilo

Podjetje Uroš Židanek s.p. (v nadaljevanju ponudnik) je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov. Ponudnik ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, ali ob koriščenju ostalih vsebin na spletni strani (npr. spletne publikacije ipd.) bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Ponudnik teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi.

Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili za izvedbo naročila in za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije, in sicer preko SMS sporočil, telefonskega klica in elektronske pošte. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica. Podjetje 12media d.o.o. nima namena in ne bo pošiljalo sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli po prenehanju uporabe storitve zahtevajo izbris svojih podatkov iz uporabniških strani. To storijo tako, da nam s pisno izjavo sporočijo zahtevo za izbris iz uporabniških strani. Zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov v okviru te politike zasebnosti bomo varovali tudi v primeru izbrisa iz uporabniških strani.

Na spletnem mestu www.dropinboards.com so lahko tudi povezave do spletnih mest, ki jih ne upravlja ponudnik. Tovrstne povezave so navedene zgolj informativno in služijo kot pomoč. Ponudnik tek spletnih mest ne nadzira in ne odgovarja za njihove politike zbiranja in upravljanja podatkov. Svetujemo vam, da pred uporabo obiskanih spletnih mest in morebitnim posredovanjem osebnih podatkov preberete izjavo o zasebnosti, objavljeno na obiskanem spletnem mestu.

Ponudnik si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov.

Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Izjava o varstvu podatkov

1. Informacije o zbiranju zasebnih podatkov

Varovanju vaše zasebnosti in vaših zasebnih podatkov pripisujemo velik pomen. V zvezi s tem je za nas zelo pomembno, da spoštujemo vse določbe v zvezi z varstvom podatkov in pri obdelavi vaših podatkov ravnamo transparentno. V nadaljevanju vas obveščamo o zbiranju osebnih podatkov pri uporabi naše spletne strani. Osebni podatki so vsi podatki, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika, npr. ime, naslov, naslov elektronske pošte, naslov IP, uporabniško vedenje.

Upravljavec po sedmem odstavku 4.člena Uredba EU o varstvu osebnih podatkov (SUVP) je v nadaljevanju navedena družba (v nadaljevanju »smo« ali »12media« ali »Kosmika« ). Kontaktna oseba za vprašanja o tej izjavi o varstvu podatkov je njen upravljavec.

Upravljavec:
Uroš Židanek s.p.
Cesta Radomeljske čete 24c
1235 Radomlje, Slovenia
info (at) dropinboards.com

Vaše osebne informacije načeloma uporabljamo samo v lastnem podjetju za opravljanje storitev, ki jih želite.

Poleg tega podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne posredujemo tretjim osebam, zlasti ne v oglaševalske namene. Vaše osebne podatke posredujemo naprej samo, če ste sami soglašali s posredovanjem podatkov ali če smo na podlagi zakonskih določb in/ali uradnih oz. sodnih odredb to upravičeni ali dolžni storiti. Pri tem gre lahko zlasti za posredovanje informacij za namene kazenskega pregona, preprečitev nevarnosti ali uveljavljanje pravic intelektualne lastnine.

2. Vaše pravice

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate do nas naslednje pravice:
· pravico do dostopa,
· pravico do popravka,
· pravico do izbrisa,
· pravico do omejitve obdelave,
· pravico do prenosljivosti podatkov,
· pravico do ugovora obdelavi.

Poleg tega imate pravico, da se pri nadzornem organu za varstvo podatkov pritožite v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani podjetja 12media. Kontaktne podatke nadzornega organa za varstvo podatkov boste našli na naslednji povezavi (https://www.ip-rs.si/).

3. Ugovor ali preklic zoper obdelavo vaših podatkov

Če ste podali soglasje za obdelavo vaših podatkov, lahko to kadarkoli prekličete z učinkom za naprej. Takšen preklic vpliva na dopustnost obdelave vaših osebnih podatkov po tem, ko nam ga izrazite.

4. Pridobivanje osebnih podatkov pri obisku naše spletne strani

4.1 Uporabniški podatki

Če spletno stran uporabljate zgolj v informativne namene, torej če se ne registrirate ali nam ne posredujete drugih informacij, pridobimo samo podatke, ki jih vaš brskalnik posreduje našemu strežniku. Če si želite ogledati našo spletno stran, pridobimo naslednje podatke, ki jih potrebujemo s tehničnega vidika, da vam našo spletno stran prikažemo in zagotovimo stabilnost in varnost (pravna podlaga je črka f prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP):

· naslov IP
· datum in ura povpraševanja
· vsebina zahteve (konkretna stran)
· status dostopa/statusna koda HTTP
· vsakokrat prenesena količina podatkov
· spletna stran, s katere prihaja zahteva (referrer URL)
· brskalnik
· operacijski sistem in njegov vmesnik
· jezik in različica programske opreme brskalnika
· končna naprava
· ločljivost zaslona
· barvna globina zaslona
· podpora Flash
· podpora Javascript

4.2 Piškotki

Dodatno k zgoraj navedenim podatkom se pri vaši uporabi naše spletne strani na vaš računalnik shranijo piškotki. Več o tem v Piškotkih.

5. Obdelava podatkov v sklopu storitev e-novičke in vzpostavitve stika

Poleg izključno informativne uporabe naše spletne strani vam nudimo različne storitve, ki jih lahko uporabite, če se zanimate zanje. V ta namen morate praviloma navesti nadaljnje osebne podatke, ki jih uporabljamo za opravljanje posamezne storitve.

Za obdelavo podatkov delno vključujemo zunanje izvajalce storitev, na primer za pošiljanje novic. Te smo skrbno izbrali in jim posredovali naročilo ter se morajo držati naših navodil.

5.1 E-novičke

Ob vaši prijavi na e-novice shranimo čas prijave in čas potrditve. Namen postopka je, da lahko vašo prijavo dokažemo in po potrebi odkrijemo morebitno zlorabo vaših osebnih podatkov. Z vašo potrditvijo privolite, da boste redno, do preklica, prejemali novice z informacijami o izdelkih, oglaševalskih akcijah, zanimivih novic in tudi vabili za ankete za kupce.

S prijavo na novice privolite, da analiziramo vaše podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčitev kuponov, izvedeni nakupi). Elektronska sporočila, poslana za analizo uporabniškega vedenja, vsebujejo spletne svetilnike oz. sledilne piksle, ki predstavljajo slikovne datoteke z enim pikslom, shranjene na naši spletni strani. Za analizo povežemo podatke, navedene v točki 4, in spletne svetilnike z vašim naslovom elektronske pošte in individualnim ID. S tako pridobljenimi podatki izdelamo personaliziran uporabniški profil, da novice prilagodimo vašim individualnim interesom. Pri tem evidentiramo, kdaj naše novice berete in na katere povezave v njih kliknete ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so vaši osebni interesi.

Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot stranko. Vašo privolitev za pošiljanje novic lahko kadarkoli prekličete in novice odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z novicami, ali tako, da pošljete sporočilo na kontaktne podatke, navedene v tej izjavi o varstvu podatkov.

5.2 Kontaktni formular

Ko vzpostavite stik z nami po elektronski pošti ali s pomočjo kontaktnega obrazca, podatke, ki nam jih sporočite (vaš naslov elektronske pošte, vaše ime in priimek, vaš naslov, vašo telefonsko številko in razlog ter komentar k vzpostavitvi stika), shranimo, da lahko odgovorimo na vaše vprašanje. Pravna podlaga za to je vaša privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP. Ti podatki se uporabljajo samo za namen obdelave zadeve.

6. Spletna analiza

Za analizo uporabe naše spletne strani in njeno optimizacijo uporabljamo različne storitve, ki delno uporabljajo piškotke in druge tehnologije. Če se ne strinjate z uporabo teh storitev, lahko v vašem brskalniku nastavite preprečitev shranjevanja piškotkov.

6.1 Uporaba Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletne analize podjetja Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije, ki jih piškotki ustvarijo o vaši uporabi te spletne strani, se praviloma prenesejo na strežnik podjetja Google v ZDA in tam shranijo. Če pa vklopite anonimizacijo naslova IP na tej spletni strani, Google vaš naslov IP v državah članicah Evropske unije ali v drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru predhodno skrajša. Le v izjemnih primerih se na strežnik podjetja Google v ZDA prenese celoten naslov IP in se tam skrajša. Po pooblastilu upravljavca te spletne strani bo Google te informacije uporabljal za analizo vaše uporabe spletne strani, pripravo poročil o aktivnostih na spletni strani in za izvajanje drugih storitev za upravljavca spletne strani, povezanih z uporabo interneta.

Naslov IP, ki ga vaš strežnik posreduje v sklopu Google Analytics, se ne združi z drugimi podatki podjetja Google.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme strežnika; opozarjamo pa vas, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Poleg tega lahko preprečite, da Google evidentira in obdeluje podatke, ki jih je ustvaril piškotek in se nanašajo na vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), tako da naložite in namestite vtičnik brskalnika, ki je na voljo na naslednji povezavi: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=sl.

Google Analytics uporabljamo, da lahko analiziramo uporabo naše spletne strani in jo redno izboljšujemo. S pomočjo pridobljenih statistik lahko izboljšujemo našo ponudbo in jo oblikujemo, da je zanimiva za vas kot uporabnika. V izjemnih primerih, v katerih se osebni podatki posredujejo v ZDA, je Google podvržen zasebnostnemu ščitu EU-ZDA (EU-US Privacy Shield), https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Pravna podlaga za uporabo Google Analytics je črka f prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Informacije tretjega ponudnika: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska, telefaks: +353 (1) 436 1001. Pogoji za uporabnike: https://policies.google.com/terms?hl=sl&gl=sl pregled varstva podatkov: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html in izjava o varstvu podatkov: https://policies.google.com/privacy?hl=sl&gl=sl.

7. Storitve družbenih medijev

7.1 Vključitev storitev družbenih medijev

Na tej spletni strani trenutno uporabljamo storitve družbenega medija Facebook, Instagram, Twitter in video portal Youtube.

Ko obiščete našo spletno ponudbo in kliknete na logotip posamezne družbene storitve, boste preusmerjeni na vsakokratno zunanjo stran tega ponudnika omrežnih storitev. Če kliknete na enega od teh gumbov, medtem ko ste prijavljeni pri ponudniku, se lahko informacija, da ste obiskali našo spletno ponudbo, tam pripiše vašemu uporabniškemu računu. Če ste član posamezne storitve in ne želite, da družbena omrežja o vas zbirajo podatke prek spletne ponudbe in jih povežejo z vašimi članskimi podatki, se, preden kliknete na katerega od teh logotipov, odjavite pri Facebook, Instagram, Twitter ali Youtube.

Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov je črka f prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Opozarjamo vas, da nam kot ponudniku te spletne strani ni znano, kakšna je vsebina posredovanih podatkov in na kakšen način jih ponudniki družbenih storitev uporabljajo. Več informacij o tem, kateri podatki se pridobijo ob priklicu storitev družbenih medijev pri Facebook, Twitter ali Youtube in kako se jih uporablja, je vsebovanih v posameznih izjavah o varstvu podatkov na:

Ponudnik družbenega medija Naslov Izjava o varstvu podatkov

Facebook Facebook Inc. https://sl-si.facebook.com/about/privacy/

Youtube Google Inc. https://policies.google.com/privacy?hl=sl&gl=sl

Twitter Twitter Inc.https://twitter.com/en/privacy

Instagram Instagram, Inc https://help.instagram.com/325135857663734/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Help&bc[1]=Privacy%20and%20Safety%20Center

8. Nadaljnje informacije

8.1 Zaščita mladoletnih oseb

Otroci in mladostniki do 18. leta nam brez vednosti staršev ali skrbnikov naj ne bi posredovali osebnih podatkov. Osebnih podatkov od otrok in mladostnikov ne zahtevamo namensko in jih ne zbiramo zavestno ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

8.2 Povezave na druge spletne strani

Naša spletna ponudba lahko vsebuje povezave na druge spletne strani. Te povezave so praviloma označene kot takšne. Na spoštovanje določb o varstvu podatkov na povezanih spletnih straneh nimamo vpliva. Zato vam priporočamo, da se tudi na drugih spletnih straneh pozanimate o vsakokratnih izjavah o varstvu podatkov.

8.3 Kontaktne informacije

Privolitev za obdelavo vaših podatkov lahko kadarkoli z učinkom za naprej prekličete tudi prek naslednjih kanalov:

e-pošta: info@dropinboards.com

e-novičke: Klik na povezavo za odjavo v novicah

po pošti na naslov: Dropin Boards, Cesta Radomeljske čete 24c, 1235 Radomlje, Slovenia

8.4 Spremembe te izjave o varstvu podatkov

Stanje izjave o varstvu podatkov je označeno z navedbo datuma (spodaj). Pridržujemo si pravico, da to izjavo o varstvu podatkov kadarkoli spremenimo z učinkom za naprej. Vsakokratna aktualna različica je dostopna na naši spletni strani. Prosimo, da našo spletno stran redno obiskujete in se pozanimate o veljavni izjavi o varstvu podatkov.

Privacy Statement and Personal Data Protection

 


legal notice

The company Uroš Židanek s.p. (hereinafter the provider) is obliged to protect the personal data of users in accordance with the regulations governing the protection of personal data. Under no circumstances will the provider provide personal or personal information without the express permission of the user. other user data to a third party or will not allow a third party to inspect personal or. other information of the user, unless required to do so by the state authorities, if such an obligation is provided by law, or in good faith that such action is necessary for proceedings before courts or other state authorities and to protect and pursue the legitimate interests of the provider.

All personal and other data that the user will provide when logging in to the online store, when ordering the purchase of products, including the content of orders, or when using other content on the website (eg online publications, etc.) will be protected in accordance with regulations, governing the protection of personal data.

The provider will not use this information for any purpose that would harm the user or any other person involved.

We will use the information you provide to us to fulfill your order and to inform you about new products, new products and services, which we confidently claim to be important information for you, via SMS, phone call and e-mail. Notification will only take place until your cancellation. 12media d.o.o. has no purpose and will not send messages and notifications with inappropriate content.

Registered users can request the deletion of their data from user pages at any time after the end of the use of the service. They do this by notifying us in writing of a request for deletion from user pages. The confidentiality of personal data and the privacy of users within the framework of this privacy policy will also be protected in the event of deletion from user pages.

The www.dropinboards.com website may also contain links to websites not operated by the provider. Such links are provided for informational purposes only and serve as an aid. The website provider does not control and is not responsible for their data collection and management policies. We encourage you to read the privacy statement posted on the website you visit before using the websites you visit and any information you may provide.

The provider reserves the right to change, adjust, add or remove parts of the Privacy and Personal Data Protection Statement at any time in its sole discretion. We kindly ask you to periodically review the contents of the Privacy and Personal Data Protection Statement for any changes.

Your continued use of our websites following a change in the terms of the Privacy and Privacy Policy will constitute your agreement to the changes.

Data protection statement

1. Information on the collection of private data

We attach great importance to protecting your privacy and your private data. In this regard, it is very important for us to respect all data protection provisions and to act transparently in the processing of your data. In the following, we inform you about the collection of personal data when using our website. Personal data is all data relating to an identified or identifiable individual, e.g. name, address, email address, IP address, user behavior.

The controller under the seventh paragraph of Article 4 of the EU Regulation on Personal Data Protection (SUVP) is hereinafter referred to as the company (hereinafter “we” or “12media” or “Kosmika”). The contact person for questions about this privacy statement is its controller.

Managed by:
Uroš Židanek s.p.
Road Radomeljska četa 24c
1235 Radomlje, Slovenia
info (at) dropinboards.com

In principle, we use your personal information only in our own company to provide the services you want.

In addition, we do not pass on the information to third parties without your express permission, in particular not for advertising purposes. We forward your personal data only if you have agreed to the transfer of data or if we are on the basis of legal provisions and / or official or. court orders are entitled or obliged to do so. This may include, in particular, the provision of information for law enforcement purposes, the prevention of threats or the enforcement of intellectual property rights.

2. Your rights

In relation to your personal data, you have the following rights to us:
· The right of access,
· The right to rectification,
· The right to erasure,
· The right to limit processing,
· The right to data portability,
· The right to object to the processing.

In addition, you have the right to complain to the Data Protection Supervisor regarding the processing of your personal data by 12media. Contact details of the data protection supervisory authority can be found at the following link (https://www.ip-rs.si/).

3. Objection or revocation against the processing of your data


If you have given your consent to the processing of your data, you may revoke it at any time with effect in advance. Such cancellation affects the admissibility of the processing of your personal data after you express it to us.

4. Obtaining personal information when visiting our website

4.1 User data

If you use the website for information purposes only, ie if you do not register or provide us with other information, we only obtain the information that your browser provides to our server. If you wish to view our website, we obtain the following information, which we need from a technical point of view to display our website and ensure stability and security (the legal basis is the letter f of the first sentence of the first paragraph of Article 6 of the SUVP):

· IP address
· Date and time of the request
· Content of the request (concrete page)
· Access status / HTTP status code
· The amount of data transferred each time
· Website from which the request comes (referrer URL)
· Browser
· Operating system and its interface
· Browser software language and version
· End device
· Screen resolution
· Color depth of the screen
· Flash support
· Javascript support

4.2 Cookies

In addition to the above information, cookies are stored on your computer when you use our website. Learn more in Cookies.

5. Data processing as part of e-newsletter services and establishing contact

In addition to the exclusively informative use of our website, we offer you various services that you can use if you are interested in them. For this purpose, you must, as a rule, provide further personal data that we use to provide an individual service.

For data processing, we partially involve external service providers, for example for sending news. We have carefully selected these and forwarded the order to them and they must follow our instructions.

5.1 E-newsletters

When you subscribe to the e-news, we save the subscription time and the confirmation time. The purpose of the procedure is to be able to prove your application and, if necessary, detect possible misuse of your personal data. By confirming, you agree to receive regular newsletters, product promotions, interesting news, and invitations to customer surveys, until canceled.

By subscribing to the newsletter, you consent to us analyzing your data on purchasing and user behavior (e.g., coupon redemption, purchases made). E-mails sent for the analysis of user behavior contain web beacons or. tracking pixels, which represent single-pixel image files stored on our website. For analysis, we link the data listed in point 4 and the web beacons to your email address and individual ID. With the data obtained in this way, we create a personalized user profile to adapt the news to your individual interests. We record when you read our news and which links you click on, and on this basis we conclude what your personal interests are.

The legal basis for this is your consent under letter a of the first sentence of the first paragraph of Article 6 of the SUVP.

Your data is stored for the duration of the relationship with you as a customer. You can revoke your consent to send news at any time and unsubscribe from the news. You can enforce the cancellation by clicking on the link provided in each news email or by sending a message to the contact information provided in this privacy statement.

5.2 Contact form

When you contact us by email or contact form, the information you provide (your email address, your name, your address, your telephone number and reason, and a comment on contacting us) may be stored so that we can we answer your question. The legal basis for this is your consent under letter a of the first sentence of the first paragraph of Article 6 of the SUVP. This information is used only for the purpose of processing the case.

6. Web analysis

To analyze the use of our website and its optimization, we use various services that partially use cookies and other technologies. If you do not agree to the use of these services, you can set cookies to be prevented from being stored in your browser.

6.1 Using Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. (“Google”). (“Google”). Google Analytics uses so-called “cookies”, which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by cookies about your use of this website is generally transmitted to a Google server in the USA and stored there. However, if you enable IP anonymisation on this website, Google will shorten your IP address in the Member States of the European Union or in other countries party to the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases is the full IP address transferred to Google’s server in the US and shortened there. Upon the authorization of the operator of this website, Google will use this information to analyze your use of the website, to prepare reports on activities on the website and to provide other services for the website operator related to the use of the Internet.

The IP address provided by your server as part of Google Analytics is not combined with other Google data.

You can prevent the storage of cookies by setting your server software accordingly; however, we warn you that in this case you may not be able to fully use all the features of this website. Additionally, you can prevent Google from recording and processing data generated by a cookie relating to your use of the website (including your IP address) by downloading and installing a browser plug-in available at the following link: https : //support.google.com/analytics/answer/181881? hl = fig.

We use Google Analytics to analyze the use of our website and to improve it on a regular basis. With the help of the obtained statistics, we can improve our offer and design it to be interesting for you as a user. In exceptional cases where personal information is provided in the US, Google is subject to the EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. The legal basis for the use of Google Analytics is the letter f of the first sentence of the first paragraph of Article 6 of the SUVP.

Third party information: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, fax: +353 (1) 436 1001. Terms of user: https://policies.google.com/terms?hl = en & gl = en Data protection overview: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html and data protection statement: https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl = fig.

7. Social media services

7.1 Inclusion of social media services

We currently use the services of the social media Facebook, Instagram, Twitter and the video portal Youtube on this website.

When you visit our online offer and click on the logo of an individual social service, you will be redirected to the external page of this network service provider each time. If you click on one of these buttons while logged in to the provider, the information that you have visited our online offer may be credited to your user account there. If you are a member of a particular service and do not want social networks to collect information about you through an online offer and link it to your membership information, log out of Facebook, Instagram, Twitter or Youtube before clicking on any of these logos.

The legal basis for the processing of your data is the letter f of the first sentence of the first paragraph of Article 6 of the SUVP.

Please note that we, as the provider of this website, do not know the content of the information provided and how the social service providers use it. More information on what information is obtained when calling social media services on Facebook, Twitter or Youtube and how it is used is contained in the individual data protection statements at:

Social media provider Title Data protection statement

Facebook Facebook Inc. https://sl-si.facebook.com/about/privacy/

Youtube Google Inc. https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

Twitter Twitter Inc.https: //twitter.com/en/privacy

Instagram Instagram, Inc https://help.instagram.com/325135857663734/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Help&bc[1]=Privacy%20and%20Safety%20Center

8. Further information

8.1 Protection of minors

Children and adolescents up to the age of 18 should not provide us with personal data without the knowledge of their parents or guardians. We do not specifically request personal data from children and adolescents, nor do we collect them knowingly, nor do we pass them on to third parties.

8.2 Links to other websites

Our online offer may contain links to other websites. These links are generally marked as such. We have no influence on compliance with data protection provisions on linked websites. Therefore, we recommend that you inquire about other data protection statements on other websites as well.

8.3 Contact information

You can also revoke your consent to the processing of your data at any time with effect in advance

by post to the address: Dropin Boards, Cesta Radomeljske čete 24c, 1235 Radomlje, Slovenia

8.4 Amendments to this data protection statement

The status of the data protection statement is indicated by the date (below). We reserve the right to change this privacy statement at any time with effect for the future. The current version is available on our website. Please visit our website regularly to find out about the valid data protection statement.

en_US